BOLU / MERKEZ - Gazipaşa Ortaokulu

Mrt

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğü iş birliğinde okukumuz tarafından yürütülen Ramazan ayında başlayacak olan ''Evrensel Mesajı Anlamak ve Yaşamak'' projesi tanıtım ve paylaşım programı okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Programa, İl Müdürümüz Dr. Cemil Sarıcı, İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, şube müdürlerimiz, STK temsilcileri, okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Program sonra konuklara ve öğrencilere ''Kur'an-ı Kerim Meali'' dağıtıldı.

Şbt

2023-2024 eğitim öğretim yılında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından Türkiye geneli ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen "Enerji Verimliliği" temalı öykü yarışmasında Gazipaşa Ortaokulu 8. sınıf öğrencimiz Rana Atay Türkiye birincisi oldu.

İlimizi başarı ile temsil eden öğrencimizi tebrik eder başarılar dileriz.

Ock

Okulumuz beden eğitimi öğretmeni Uğur Doğan tarafından yürütülen atık yağ projesi kapsamında okul öğrencilerine ücretsiz olarak dağıtılan su şişelerine evlerinde biriken atık yağları toplamaları istenmiştir.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı karne haftası etkinlikleri kapsamında 18/01/2024 perşembe günü okulumuzda tecrübe paylaşımı etkinliği yapıldı. Değişik meslek gruplarından çalışanlar gelerek meslekleri ile ilgili tecrübelerini paylaştılar. Makine mühendisi, müftü, polis, avukat ve doktor davetlilerimiz çocuklara keyifli vakitler yaşattı

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı Karne haftası etkinlikleri kapsamında sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı karne haftası etkinlikleri kapsamında 16/01/2024 salı günü okulumuzda sinema etkinliği düzenlendi. Öğrencilerimizin patlamış mısır eşliğinde keyifli vakit geçirmesi sağlandı

15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ ÖZEL SAYISI YAYIMLANDI

Okulumuz tarafından hazırlanan ve geçtiğimiz ay baskısı yapılan 15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı'na aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Ara

Türkçe öğretmenleri Sevgi Kandemir ve Gülcan Zencir tarafından Bolu Okuyan Okullar projesi kapsamında hazırlanan  Şermin Yaşar' ın " Dedemin Bakkalı" adlı eserinin tiyatroya uyarlaması  izleyiciler tarafından  ilgiyle izlendi. Okulumuz bu projeyle Bolu' da bir ilke imza attı.

17 Ekim Salı günü yapılacak olan İzmit Gezisi Afişi

Okulumuzda eğitimine devam edecek olan 5. Sınıf öğrencilerimizin listesidir.

Haz

Okulumuz 7/A sınıfı öğrencileri ve yayın komisyonu eşliğinde hazırlanan dergimizin ilk sayısı sizlerle..Keyifli okumalar..

May

THINK GREEN ACT GREEN Projesinde Kahoot Challenge etkinliği yapıldı. Projede yer alan tüm okulların katılımıyla 2 oturum halinde  ve  proje ile ilgili 15 soru sorularak etkinlik gerçekleştirildi.Okulumuz öğrencileri  Kahoot Challenge etkinliğine 1.oturumda katıldı. Okulumuz öğrencisi Dilara K. 15 soruluk Kahoot Challenge etkinliğini birinci olarak tamamladı.

May

THINK GREEN ACT GREEN Projesinde yer alan tüm okulların katılımıyla  ''Greenglish Dictionary'' hazırlandı. Öğrenciler proje süresince öğrendikleri kelimeleri ,anlamlarını ve görsellerini hazırladılar. Her okul öğrencilerinin hazırladığı kelime sayfaları  ''Book Creator'' üzerinden birleştirilip sözlük haline getirildi.

May

THINK GREEN ACT GREEN Projesinde  yer alan tüm öğrencilerle birlikte karma takımlar oluşturuldu.  Her takıma proje yapılan etkinliklerde bir konu verildi ve  öğrencilerden etkinliği değerlendirmesi istendi. Her takım öğretmeni   takımında bulunan öğrencilerin hazırladıkları değerlendirmelerden sunumlar hazırladı.

May

THINK GREEN ACT GREEN Projesinde yer alan okullar 2022 yılı takvimi  hazırladı. Her bir okul bir ay seçti ve seçilen ay ile ilgili  öğrencilerden takvim hazırlanması istendi. Hazırlanan takvim örnekleri  Google Form üzerinden okulda ankete sunuldu. En çok oyu alan takvim örneği  hazırlanacak takvimde kullanılmak üzere seçildi.